Minecraft Constructies in detail: Middeleeuwse vesting - Meis & Maas

Minecraft Constructies in detail: Middeleeuwse vesting

prijs16,95
isbn9789030502722
auteurCraig Jelly
leeftijdscategorie9+
aantal pagina's82
nur-code270
formaat27,5 x 23 cm
oorspronkelijke titelMinecraft exploded builds: Medieval fortress
vertalingMariella Manfré
deel

Droom je er weleens van heerser over je eigen legendarische middeleeuwse koninkrijk te zijn? Dat kan nu met Minecraft Constructies in detail: Middeleeuwse vesting! Je leert elk onderdeel van een kasteel plus het gebied eromheen te ontwerpen, bouwen en aan te passen aan jouw wensen. Van stevige muren en verraderlijke vallen tot donkere kerkers en middeleeuwse dorpen. Elke constructie wordt in diverse lagen in beeld gebracht, zodat je precies weet welke blokken je waar moet gebruiken. Met dit boek ligt een uniek koninkrijk binnen handbereik!

Dit officiele Minecraft boek borduurt verder op het meest succesvolle Minecraft boek tot nu toe, namelijk het Minecraft Constructie Handboek. En met zijn interessante weetjes over het leven in de middeleeuwen en zijn tientallen tips is het dé perfecte gids voor Minecrafters van alle leeftijden.

Inge van Elferen

Wat een succes! Mijn "ik wil geen boeken lezen"-mannetje slaapt met het boek onder zijn kussen. En hij leest! Letter voor letter ontcijfert hij de titels en dankzij de duidelijke tekeningen kan hij makkelijk volgen wat hij moet doen.

gerelateerde items