LEGO® NEXO KNIGHTS™ - Het grote ridderboek - Meis & Maas

LEGO® NEXO KNIGHTS™ - Het grote ridderboek

prijs16,95
isbn9789030502234
aantal pagina's80
nur-code270
formaat30,1 x 25,2 cm
oorspronkelijke titelLEGO Nexo Knights: The book of Knights
vertalingRichard Borgman
deel

Bereid je voor op een avontuur in het futuristische koninkrijk van Knighton en kom alles te weten over de NEXO KNIGHTS™ met LEGO® NEXO KNIGHTS™ : het grote ridderboek! Dit epische boek staat bomvol leuke en informatieve feitjes over Knighton, de heldhaftige ridders, stoere voertuigen en kwaadaardige monsters.

Deze gedetailleerde, meest up-to-date uitgave is een must-have voor fans van LEGO® NEXO KNIGHTS™ en bevat uitgebreide informatie over de allernieuwste sets en minifiguren, en is geïllustreerd met bijzondere fotografie.

Miranda de Jong van Thuisleven.com

...Zodra de jongste zoon het boek zag staan in de boekenkast heeft hij het gepakt en is ermee gaan zitten aan de grote tafel. Met heel erg veel aandacht heeft hij pagina voor pagina door gebladerd, de ene keer bleef hij langer hangen en een andere keer bladerde hij juist snel verder.

Michiel de Ruijter van Bouwsteentjes.info

Het boek is een aanrader als je fan bent van Nexo Knights, maar ook ideaal als cadeau voor een Nexo Knights fan. Door de uitgebreide informatie krijg je meer te weten over het koninkrijk, de helden, vijanden en de krachten van de verschillende helden en Magma monsters.

gerelateerde items