Star Wars™ voor beginners - Meis & Maas

Star Wars™ voor beginners

prijs15,50
isbn9789030503521
auteurC. Blauvelt
leeftijdscategorie9+
aantal pagina's200
nur-code210
formaat18 x 23 cm
oorspronkelijke titelStar Wars Made Easy
vertalingRichard Borgmans
deel

Weet jij niet wat het verschil is tussen een Wookiee en een Wampa? Stellen de kinderen bij jou in de klas lastige vragen over de Duistere Kant? Zegt het begrip lichtzwaard je niets? Denk je dat een Ewok een nieuw soort pan is?

Dan is Star Warsvoor beginners perfect voor jou! In een wereld waar iedereen behalve jij een Star Wars-kenner lijkt te zijn, kun je maar beter Luke van Leia zien te onderscheiden. Door de duidelijke illustraties en korte vragen heb je de populairste filmverhalen ter wereld zo onder de knie. Straks weet je precies het verschil tussen een Jedi en een Jawa!

Star Wars voor beginners is het ideale boek voor diegenen die wegwijs willen worden in de wereld van Han Solo, Rey, C-3PO en stormtroopers. Het geeft antwoord op al jouw vragen over de films, karakters en nog heel veel meer!

Marije Smit op GaafvoorKinderen.nl

Een must have voor ieder huishouden met een Star Wars fan! Mooi, duidelijk en overzichtelijk. Echt een aanrader dus!

Dennis van Houts op CooleSuggesties.nl

Ben je fan van Star Wars maar weet je niet zo goed hoe het allemaal in elkaar steekt? Dan is Star Wars voor beginners het ultieme boek. Hierin wordt alles aan je uitgelegd, van de lichte tot de donkere zijde en alle tinten grijs daar tussenin. Het boek is mooi vormgegeven, met duidelijke teksten en gave foto's uit de films.

gerelateerde items